•   HOME
  • ✓ GRATIS FILMPROEF
  • ✓ ADVIES OP MAAT
  • ✓ EXPRESS SERVICE
  • ✓ SINDS 1942
  • ✓ CUSTOM MADE
  • ✓ +30.000 REFERENTIES

bel ons +32 (0)56 60 26 00

info@bonnetbusinessgifts.be

https://www.bonnetbusinessgifts.be/kantoorartikelen-schrijfwaren
https://www.bonnetbusinessgifts.be/eten-drinken
https://www.bonnetbusinessgifts.be/vrije-tijd-sport-spel
https://www.bonnetbusinessgifts.be/huis-keuken
https://www.bonnetbusinessgifts.be/promotionals-premiums
https://www.bonnetbusinessgifts.be/outdoor-gereedschap
https://www.bonnetbusinessgifts.be/tassen-bagage
https://www.bonnetbusinessgifts.be/textiel
https://www.bonnetbusinessgifts.be/usb-elektronica
https://www.bonnetbusinessgifts.be/wellness-beauty
https://www.bonnetbusinessgifts.be/druckkosten
https://www.bonnetbusinessgifts.be/balpennen
https://www.bonnetbusinessgifts.be/paraplu-s
https://www.bonnetbusinessgifts.be/catalog/category/view/s/personal/id/72908/

Disclaimer

De website www.bonnetbusinessgifts.be en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links en hyperlinks, zijn eigendom van Bonnet bvba. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan op te slaan, te kopiëren of openbaar te maken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bonnet bvba.


Aan de op deze website getoonde informatie wordt voortdurend met zorg en aandacht toevoegingen en aanpassingen verricht door Bonnet bvba. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Alle getoonde afbeeldingen op de website zijn louter ter illustratie.  Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Bonnet bvba behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen die betrekking hebben op de informatie, de afbeeldingen en prijzen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.


De website bevat links en hyperlinks die leiden naar andere websites, welke geen eigendom zijn van Bonnet bvba en ook niet door ons worden onderhouden. Deze links zijn puur en alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bonnet bvba uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bonnet bvba worden onderhouden wordt afgewezen.

Back to top