Samsonite Ecodiver Duffle/Wh. 79
à partir de 202,40 € Sans publicité

Couleur Sélectionner Blue Nights
  • BLACK
  • Blue Nights
  • Climbing Ivy
  • Cloud White
  • Yellow
Plus loin
Nombre Sélectionner
Quantité Prix
À 24 280,53 € *
À partir de 25 216,60 € *
À partir de 50 209,50 € *
À partir de 100 202,40 € *
Plus loin
Ton prix
La quantité que vous souhaitez n'est pas en stock pour le moment.
Vous pouvez télécharger votre logo dans le panier
  • A510-140884-2165
Ecodiver bepaalt de nieuwe standaard in het casual assortiment van Samsonite. Deze collectie...plus
Ecodiver bepaalt de nieuwe standaard in het casual assortiment van Samsonite. Deze collectie combineert functionaliteit met een stijlvol design en is ontworpen met oog voor veiligheid en comfort. Gebruikmakend van gerecycleerde materialen, past Ecodiver perfect bij Samsonites wereldwijde strategie ‘Our Responsible Journey’. De waterafstotende coating maakt van deze collectie de perfecte keuze voor alle avonturen, in de natuur of in een stad. Samsonite geeft 2 jaar wereldwijde (beperkte) garantie op dit model.
De Duffle/wh 79 is de grootste ruimbagage reistas op wielen uit de collectie. Het ruime hoofdcompartiment is voorzien van inpakriemen om kleding netjes op zijn plaats te houden tijdens je reis. Onder de opening zit een groot ritsvak van netstof waarmee spullen gescheiden van de rest opgeborgen kunnen worden. Dankzij het TSA cijferslot op het hoofdcompartiment zijn je spullen bovendien extra veilig opgeborgen. Aan de voorzijde is de tas uitgerust met een ruim voorvak en 2 kleinere ritsvakken aan de zijkant. Alle ritsen zijn waterbestendig zodat je spullen onder iedere weersomstandigheden droog overkomen.
Extra duurzaamheid is gewaarborgd dankzij de bodemplaten, hoekbescherming en dankzij de waterbestendige coating is het materiaal bovendien een stuk slijtvaster. Optimaal comfort is gegarandeerd dankzij 2 soepel rollende wielen, een dubbele trekstang en handvatten aan praktisch alle zijden van de tas. Dankzij de reflecterende details val je extra op in het donker. Safety First!

Propriétés

Marque: Samsonite
Poids: 3200 g
Longueur: 790 mm
Largeur: 440 mm
La taille: 310 mm
Poids: 3200 g
Matériel: 100% Gerecycled PET
Dernière consultation